Pemandangan puncak Gunung LedangKata Tok Syeikh;

” Ini ada lah Puncak Mahligai atau Gunong Mahligai. Gambar di ambil dari Taman Bonzai. Saya sudah samapai ke Puncak ini sebanyak 4 kali.

Keluasan Puncak Mahligai ialah sebesar Gelanggang Badminton, dan ada Batu Tanda Sempadan Negeri..Johor,Melaka dan Negeri Sembilan.

Insyaalah pada hujung bulan Julai saya akan naik bersama Karimon !!!kesian dia…berkobar kobar nak naik,di puncak ini…saya juga bagitu dulu..kali pertama tak dapat naik ke Puncak MAHLIGAI. Kerana saya minta naik Gunong Ledang…jadi dapat naik Gunong Ledang lah dulu….jadi minta tu kena betul “

About Sifuli

Bicara tentang makan minum, tidur baring, dan beranak pinak yang membina adat resam untuk kehidupan rohani, jasmani, jiwa dan raga. Diantara weblog Sifuli yang popular adalah seperti berikut: Dukun Asmara bicara tentang beranak pinak. Hipnotis Sifuli bicara tentang tidur baring. Jalan Akhirat bicara tentang adat resam (agama) Doa Ayat dan Zikir untuk rohani jasmani jiwa dan raga. Jika tak suka sekali pun janganlah tinggalkan komentar yang keterlaluan. Kerana segalanya adalah sekadar ilmu pengetahuan. Wasalam.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s