Kunyit Hitam di Gunung Ledang

Kunyit Hitam di gunung ledang

Kunyit Hitam di gunung ledang

About these ads
Bookmark the permalink.

6 Responses to Kunyit Hitam di gunung ledang

  1. pakcikli00 says:

    Tok Syeikh berkata

    Satu specis yang sangat dilindungi !!!.Khasiat nya tak yaah cerita lah bib…tambah tambah Gunong Ledang punya.Karimon memang bernasib baik,kerana ada sebahgian orang tak berjumpa kunyit ini kerana mereka nak ambil…Niat Karimon nak ambil gambar tu sebab dapat gambar !!!.

    ali berkata

    salammm….

    jika tuan tiada keberatan….
    sudikan lah menceritakan khasiat nya kunyit hitam tu….
    terima kasih didahulukan….

    karimon berkata
    1 Jun 2010 pada 11.55p06

    Salam juga kepada saudara,kunyit hitam ini ada dua jenis menurut beberapa orang 1.kunyit hitam biasa yang banyak ditanam di India bahkan dinegara kita sendiri.Ianya lebih kepada bidang perubatan sahaja.Dan ada pula yang mencari kunyit hitanm dari alam ghaib yang dikatakan boleh buat ibu duit la boleh buat tarik duit la dan macam2 lagi.

    Tok Syeikh berkata
    2 Jun 2010 pada 11.55p06

    Walaikum musalaam Ali !!!
    Kunyit hitam memang amat berkhasiat untuk menggubat segala jenis cancer…samada buah dada,pangkal rahim,kelelawar atau apa jenis cancer.Selain itu dia berguna untuk..memacam tarik harta lah,tarik duit lah dan memacam lagi…tarik perempuan tak bolih.Tarik perempuan atau lelaki…ABANG IPAR nya..iaitu Akar Cenuai.

    Kunyit Hitam ini jika anda perhati kan bebaik,ada beza dengan specis dari India.Kunyit hitam ini adalah dari alam sebelah sebenar nya.Kalau anda tak percaya !!!,anda cari kembali tempat anda jumpa,kunyit hitam itu dah hilang !!!Ini pengalaman saya,bila bertemu kunyit hitam ASLI.Kalau anda banding kan kunyit hitam Tok Wali Kudus ada beza.Yang sama adalah kepunyaan saya kerana sama specis cuma bapa lain lain tumboh.Kunyit hitam ini tumboh di Gua Majapahit,tapi kunyit hitam saya tumboh kat rumah saya kerana di hantar. !!!.Benih nya adalah dari moyang kunyit hitam itu !!!.

    Sebenar nya apa yang di bahas dalam intri Kunyit Hitam itu saya dah tahu dan malas nak menyampok kerana orang tak kan percaya Kunyit Hitam ASLI bolih hilang hilang.Yang ASLI NYA,jangan anda letak di luar rumah yang tak “berpagar”,mesti hilang di curi olih “orang sebelah sana”.Sebenar nya bagi mereka pun sangat berguna kunyit hitam ini.Sebab itu lah untuk tarik harta…tukaran nya Kunyit Hitam asli.Untuk mengenal Kunyit ASLI,dia tidak berizom besar,dari akar terus jadi isi..kalau berizam itu kunyit hitam from india…untuk ubat cancer bolih pakai juga,tapi NILAIAN MISTIK nya TIADA.

    Sebenar nya saya dah banyak cerita bab RAHSIA INI.Tapi tak apa lah kekadang orang beria ia benar nak kunyit hitam asli…tapi tertipu..kunyit hitam from India.Entah lah orang orang ni memacam ada….semua kata ORIGINAL..TAPI PALSU…kerana kita yang tergila gila,nak kan kunyit ini…hanya orang kenal sahaja tau yang asli,dan yang mana INDIA MARI !!!…HATI HATI BIB !!!!.

  2. Uncle says:

    sapa nak kunyit hitam bole email saya di working@hour.com

  3. azahar says:

    saya amat berhajat untuk mendapatkan kunyit hitam tersebut bagi tujuna perubatan. boleh kah saya berhubung dengan tuan. kalau boleh tolong tolong balas email saya ini secepat mungkin. terima kasih.

  4. aman says:

    mencari buyer yg serius sy ada kunyit hitam itu disini_ada_sesuatu@yahoo.com.my

  5. Tok Syeikh says:

    Kunyit Hitam untuk perubatan banyak di jual di Neseri Herba…banyak yang telah mencomersial kan….Sila cari di Pusat Herba…yang ada kat Malaysia…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s